Contact
Zaanse pop historie
Informatie: Anekdotes

Wat weet jij over een band/artiest te vertellen? Vul onze site aan met jouw kennis, wetenswaardigheden, , opvallende & onvergetelijke gebeurtenissen over bv. optredens (wie, wanneer, waar en wat). Hoe het kort en leesbaar. Over bezetting, muziek van bands/artiesten, klik op aanvullingen hieronder

Zalen/Podia

Vertel ons over de zaal/het podium waar een band optrad. Wanneer, welke zaal ? Wie zag je er (o.a.) ? Wat was zo bijzonder aan deze zaal in het uitgaansleven ? Met jouw gegevens willen we ook de podia door de decennia heen in kaart brengen.

Meewerken

De Zaanse Pophistorie kent een rijk en uitgebreid verleden. Om dat in kaart te brengen en te onderhouden zullen we jouw hulp goed kunnen gebruiken. Wij hopen dat je ook actief met ons mee wilt werken. Wat dat inhoudt ? Mail ons en we nemen contact met je op.

Meetings

Van tijd tot tijd willen we bijeenkomsten beleggen. Hoofddoel is elkaar ontmoeten en uitwisselen, maar we verwachten dat er nog wel veel meer op het komende –spannende- pad van de Zaanse Pop naar boven komt… De eerstvolgende bijeenkomst is: (nog niet gepland) Mail ons als je hierbij aanwezig wilt zijn.

Reageren

Voor bovenstaand en/of andere zaken rondom de Zaanse Pophistorie kun je ons mailen

Contacteer