Home
 
 
Main Menu
Home
Nieuws
Bands/artiesten - ACTIEF
Bands/artiesten - ARCHIEF
ZALEN 2019 - NU actief
Zalen/ podia - archief
Geluid/ studio's
Contact
User Menu
website aanpassen
Login Form

wachtwoord vergeten?
Welkom op de site van de ZAANSE POPHISTORIE
De initiatiefgroep Zaanse Pophistorie wil de volledige geschiedenis van de Zaanse popmuziek vanaf eind jaren vijftig tot op heden in kaart gaan brengen. Dat zal gaan gebeuren in een 'kloek boek'. WIJ ZOEKEN NOG MEDEWERKERS. Zie ook rubriek 'laatste nieuws'..FILMPJE Videoclub Zaanstad!

Op 10 november 2018 (60's) en 13 april 2019 (70's) werd het evenement ZAANSE POPHISTORIE LIVE georganiseerd in De Fabriek. Beide dagen stonden in het teken van informatie verzamelen (Zaanse verhalenbank), ontmoetingen, foto's, (live) muziek, een film en een talkshow. Het volgende evenement zal zijn in op 22 en 23 november 2019 in DE GROOTE WEIVER en gaat over de PUNK en 'DIY' in de 70's/80's. Heeft U ook goede ideeŽn daarvoor? Laat het ons weten..!

NB: OPROEP AAN BANDS/ ARTIESTEN UIT DE JAREN TACHTIG EN NEGENTIG - Stuur foto's, biografie, informatie. KIJK in het desbetreffende tijdvak of alles wel compleet is!? We missen nog veel info...

Deze site heeft GEEN algemene zoekfunctie. Artiest/ bandnaam kan wel gezocht worden in de aparte tijdvakken! (intypen in 'FILTER' bovenaan de pagina).

In een aparte sectie vindt U bijgewerkte informatie en links naar webpagina's van alle Zaanse bands welke NU actief zijn. Mail aanvullende info, teksten, foto's etc. naar This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it

 
Initiatief geschiedschrijving Zaanse Pophistorie 1958-2018

Vele bijzondere Zaanse bands en artiesten zijn vanaf eind jaren vijftig actief geweest.

Lees meer...
 
Organisatie: Hoe en wat op deze site en hoe U kunt bijdragen.

Deze website zal t.z.t. de volledige (multimediale) beschrijving van de Zaanse pophistorie gaan bevatten. DOE MEE om er een compleet overzicht van te maken!

Lees meer...
 


 

© 2019 ZAANSE POPHISTORIE
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.