Home arrow Nieuws arrow Laatste Nieuws arrow BENEFIET ZAANSE POPHISTORIE in WORMERVEER groot succes!
 
 
Main Menu
Home
Nieuws
Bands/artiesten - ACTIEF
Bands/artiesten - ARCHIEF
ZALEN t/m 12 maart 2020
Zalen/ podia - archief
Geluid/ studio's
Contact
User Menu
website aanpassen
BENEFIET ZAANSE POPHISTORIE in WORMERVEER groot succes! PDF Print E-mail
De BENEFIET voor de Zaanse Pophistorie was een GROOT SUCCES! Zie de foto en artikel van Peter Roggeveen hieronder.

ZAANRADIO heeft een uitstekend 'geluidsverslag' gemaakt waaronder interviews met bezoekers en musici en geluidsopnamen van de optredende acts: Cees de Jong (solo performance op elektrische gitaar), The Rocking Idolaters en The Melody Strings. Helaas konden The Bullits (de mengtafel) door de grote drukte boven niet bereikt worden dus helaas van hen geen opnamen.






























Onderstaande foto's werden genomen door Hein Bruijn en Henk Borstlap

Linksboven Cees de Jong (ex fat Eddy Band); rechts The Rocking Idolaters

Het publiek vermaakte zich uitstekend! Jong en oud sloeg massaal aan het dansen.

Linksboven The melody Strings, rechts The Bullits


BENEFIET VOOR DE ZAANSE POPHISTORIE op 21 april 2007

Zie ook affiche beneden aan de pagina voor programma.

De initiatiefgroep Zaanse Pophistorie is bezig met de geschiedschrijving van de Zaanse popmuziek vanaf 1958 tot het heden. Eind 2005 werd er begonnen met het verzamelen van informatie en materiaal, het opzetten van een website en het werven van sponsors voor de financiering van de kosten voor het project.

Nu, in februari 2007, heeft de initiatiefgroep nog steeds GEEN financi?le middelen kunnen vinden. Iedereen is enthousiast maar niemand wil tot op heden geld geven ter ondersteuning van het project. Als dat zo blijft zal het geplande boek plus cd nooit kunnen verschijnen! Omdat de initiatiefgroep dat toch graag wil is er besloten om een ?benefiet? te organiseren en wel op:

Zaterdag 21 april in Buurtcentrum De Lorzie
tussen 17.00 uur en 24.00 uur
Adres: Marktplein 3 in Wormerveer

Op deze dag zal de initiatiefgroep een evenement organiseren in De Lorzie. Er zullen drie oorspronkelijke Zaanse live acts optreden uit de jaren zestig en zeventig te weten, THE MELODY STRINGS, THE ROCKING IDOLATERS, en THE BULLITS en daarnaast ook een VERRASSING. Er zullen foto?s, afbeeldingen en materiaal getoond worden via een ?projector? op een groot scherm waardoor men een indruk zal krijgen over de vorderingen van het project. Ook zal er veel ouwe gouwe Zaanse muziek gedraaid worden.

Het evenement op 21 april moet vooral geld genereren en daarom zal er een zeer bescheiden entree bedrag worden geheven. Daarnaast kan men geld doneren in een speciale ?fooienpot?. Ook kunnen sponsors en andere gulle gevers zich binnen aanmelden voor financi?le steun aan het project.

Tevens zullen er heerlijke broodjes, snacks en drankjes aanwezig zijn omdat de dag ook samenvalt met etenstijd.

Maar behalve geld inzamelen is deze dag een prachtige gelegenheid om ons en elkaar te ontmoeten. De initiatiefgroep Zaanse Pophistorie is lijfelijk aanwezig met een ?stand? vol materiaal. Ook kunnen de ge?nteresseerden die aangeboden hebben om de initiatiefgroep actief te ondersteunen via deze bijeenkomst ?geworven? worden voor ??n of meerdere taken ter completering van de geschiedschrijving van de Zaanse Pophistorie.

Henk Huisman, Cees Siekerman, Rob Hendriks
www.zaansepophistorie.nl

 


 

© 2024 ZAANSE POPHISTORIE
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.