Home arrow Zalen/ podia - archief arrow 1956 -1969 arrow Landzicht - Wormer
 
 
Main Menu
Home
Nieuws
Bands/artiesten - ACTIEF
Bands/artiesten - ARCHIEF
ZALEN t/m 12 maart 2020
Zalen/ podia - archief
Geluid/ studio's
Contact
User Menu
website aanpassen
Landzicht - Wormer PDF Print E-mail
Zaal in Wormer. Zie onder programma in 1966. In 1967 stopte Landzicht en werd het daarna en in de jaren zeventig en tachtig bekend als café Ben en Gré (Bos) en tegenwoordig Het Wapen van Wormer.



















Live optreden van The Twinkling Stars in zaal Landzicht in Wormer in 1964 tijdens een groots dorpsfeest voor alle inwoners van Wormer.


































In april 2010 verscheen het schitterende 'photo sound' boek 'The Outsiders - Beat Legends' van de hand van schrijver Hans van Vuuren (Centertainment en Pseudonym Records). Het boekwerk beschrijft de carrière van The Outsiders (welke ook veelvuldig in de Zaanstreek optrad) aan de hand van foto's met korte beschrijvingen. Bij het boek zit ook een CD met een aantal niet eerder verschenen opnamen van The Outsiders.

Oud-Zaankanter en Dijk-voorman Huub van der Lubbe schreef een schitterende inleiding in het boek welke hieronder te lezen is.....

BRON: Hans van Vuuren - The Outsiders, Beat Legends, Sound Photo Book, 2010 Centertainment/ Pseudonym/ Pop Archief NL - www.centertainment.nl, ISBN 9789081522915

Eind 1967-1970: De discotheek rukt op. bandjes worden steeds minder geboekt. 'Iedereen werd diskjockey'.

 


 

© 2024 ZAANSE POPHISTORIE
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.