Home arrow Bands/artiesten - ARCHIEF arrow 2000 -2022 arrow Future
 
 
Main Menu
Home
Nieuws
Bands/artiesten - ACTIEF
Bands/artiesten - ARCHIEF
ZALEN t/m 12 maart 2020
Zalen/ podia - archief
Geluid/ studio's
Contact
User Menu
website aanpassen
Future PDF Print E-mail
Foto (Ron Koffeman) FUTURE anno 2009 met v.l.n.r. Frank Feenstra, Bert Dijkema, Maarten Ludekuize en Rene 'George' van Zuydam.

Krommeniese rockband met eigen repo en Golden Earring-covers. Opgericht in 1984. De groep repeteerde begin jaren tachtig in het toenmalige 'vrieshok' in De Groote Weiver in Krommenie. Te vinden op de verzamel-EP 'Zaanstock' (met drie Krommeniese bands, geproduceerd door Arie Moltmaker) met live opname van Zenith in De Melkweg en twee studio-nummers van de jonge Krommeniese bands BAXTEEN en FUTURE. Tijdens de presentatie in een café in Krommenie wordt door Arie Moltmaker in 1985 'een gouden plaat' uitgereikt aan de drie bands op de EP. Na een aantal jaren houdt de band het voor gezien.

Begin deze eeuw volgt een reunie in de oorspronkelijke bezetting. Vanaf 2001 weer regelmatig optredens en deelname aan The Clash of the Coverband 2005 waarbij de halve finale (met radio-optreden en opnamen) gehaald wordt. Nadat basgitarist Lio Link naar Duitsland vertrekt werd Bert Dijkema (o.a. ex-Deathwish, Zaanstockband) de nieuwe bassist.

website Future

 


 

© 2024 ZAANSE POPHISTORIE
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.