Home arrow Bands/artiesten - ARCHIEF arrow 2000 -2022 arrow Incontinentals, The
 
 
Main Menu
Home
Nieuws
Bands/artiesten - ACTIEF
Bands/artiesten - ARCHIEF
ZALEN t/m 12 maart 2020
Zalen/ podia - archief
Geluid/ studio's
Contact
User Menu
website aanpassen
Incontinentals, The PDF Print E-mail
Ewoud Groot: The Incontinentals << vergeten Nederlandstalige recht voor zijn raap punkband 1997 /2005

Ewoud als enigste niet (ex)Virgin lid op gitaar. Op drums : Chaos /Paul Hijne , zang Mike Rijswijk, op bas Hans 'Tering' Thierig ( Kavel 57 ) gitaar Marcello Carlino.

-- Eerste periode van 2 jaar Carel op bas - ook ex Virgins . In die paar jaar met tussenpozen spelen optredens in Famiri ( de "negers " trokken wit weg en gingen reggae luisteren in hun auto,s 😉). Verder optredens Wormerveer bij Henk Huisman - Het Vorstenburg , Bristol /Unit 14 en kunstenaarsfeesten.

Marcello ik en Chaos / Paul gingen verder met aanvulling door naar Dark Clouds - de opvallend eigenzinnige band qua instrumentarium - verfijnde dynamische tering herrie op semi akoestische instrumenten .

Deze band was een opvallend iets in de Zaanstreek en mocht daarom op - jottem is jarig - spelen in de (kleine) Kade al oefenden we helemaal niet in Jottum maar in de oefenruimte van de Virgins ( oud pand Alphenaar - ook aan de industrieweg - ooit de eerste eigen oefenruimte van the Ex ). Een unieke eigenzinnige parel D C aan de zaan .

Incontinentals LIVE Unit 14 Zaandam


 


 

© 2024 ZAANSE POPHISTORIE
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.