Home
 
 
Main Menu
Home
Nieuws
Bands/artiesten - ACTIEF
Bands/artiesten - ARCHIEF
ZALEN t/m 12 maart 2020
Zalen/ podia - archief
Geluid/ studio's
Contact
User Menu
website aanpassen
Login Form

wachtwoord vergeten?
OfficiŽle presentatie boek Zaanse Pophistorie 1960-2020 PDF Print E-mail
Op zondagmiddag 29 november 2020 zal de officiŽle presentatie plaatsvinden van het boek 'De Zaanse Pophistorie'. Dat zal gebeuren met een kort evenement in Cultureel Centrum De Bullekerk aan de Westzijde/ Parkstraat in Zaandam. Het evenement wordt georganiseerd door Podium De Flux i.s.m. De Bullekerk.

Wegens Covid-19 restricties mogen er maar een beperkt aantal toeschouwers bij aanwezig zijn. Daarom is besloten om er een mooie en professionele TV uitzending van te maken. Via een link naar de 'live stream' door Flux TV kan iedere geÔnteresseerde het evenement thuis of elders meebeleven. De link wordt een paar uur van tevoren bekend gemaakt door Podium De Flux

Het evenement wordt gepresenteerd door niemand minder dan de Zaanse TV-ster Henny Huisman! Behalve een kortdurende talkshow in twee delen waarin wordt ingegaan op de Zaanse Pophistorie en waarin het boek ten doop zal worden gehouden, zullen drie bands/acts een korte set livemuziek verzorgen: The Damned and Dirty (Zaans "Delta blues" duo), Trio De Kift (De Kift in een bijzondere akoestische setting) en The Mieters (sixties Nederbeat met eigentijdse Nederlandstalige teksten).

Programma:

Inleiding: muziek - The Damned and Dirty
Tafelgesprek
Muziek: Trio De Kift
Tafelgesprek en presentatie boek
Afsluitend: muziek - The Mieters

Aanvang: 15.30 uur. Einde rond 16.45

Plaats: Cultureel Centrum De Bullekerk
Westzijde 75, 1506 ED Zaandam

Parkeren ďBehouden havenĒ. Op loopafstand van het Cultureel Centrum bevindt zich parkeerplaats ďBehouden HavenĒ Klokbaai 2a Zaandam.

Het evenement is UITVERKOCHT

De LIVE STREAM via Flux TV is HIER (vanaf minuut 21.07) terug te zien:

Het pre-sale evenement in Podium De Flux in augustus 2020 met optredens van The Surphonics en General Redbeard is HIER (vanaf minuut 23.01) terug te zien:

DANK aan Vincent Kruger en de grote inzet van alle medewerkers (technici, TV-ploeg, overige) van Podium De Flux in Zaandam en DANK aan Niels Busch van Cultureel Podium De Bullekerk in Zaandam!! Cultureel Centrum De Bullekerk


 


 

© 2024 ZAANSE POPHISTORIE
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.