Home arrow Bands/artiesten - ARCHIEF arrow 2000 -2019 arrow Tref!k (NL pop, rock)
 
 
Main Menu
Home
Nieuws
Bands/artiesten - ACTIEF
Bands/artiesten - ARCHIEF
ZALEN t/m 12 maart 2020
Zalen/ podia - archief
Geluid/ studio's
Contact
User Menu
website aanpassen
Tref!k (NL pop, rock) PDF Print E-mail
Zaanse band ontstaan tijdens de popschool van De Kade eind 2005 als 'Traffic Junction. Sinds 2012 als Tref!k met NL teksten.

website Tref!k

Sinds 2005 maken de 5 mannen van Tref!k hun eigen sound. Onder de naam Trafic Junction werd begonnen met eigen engelstalig werk wat in 2008 resulteerde in een door hen zelf geproduceerde CD 'Changing Reality'. Daarop staan 12 zelf geschreven nummers. Om zich beter te kunnen onderscheiden werd overgestapt op de eigen taal. Bij de presentatie van de eerste nederlandstalige set in filmhuis 'De Fabriek' bleken de reacties erg positief en werd deze lijn doorgezet. Inmiddels ligt de eerste nederlandstalige demo klaar. Het afgelopen jaar werd gespeeld in o.a De Kade, De Koekfabriek en andere gelegenheden. Na lang zoeken naar een bijpassende bandnaam is In 2012 de naam van de band veranderd in Tref!k.

hoe zijn we te volgen...

Omdat een website niet makkelijk actueel te houden gebruikt de band HYVES om zich te presenteren. Op Facebook staan voorbeelden van de laatste nummers en staan optredens en andere wetenswaardigheden vermeld. Je kunt ons ook volgen via TWITTER. Zie de links aan de linkerzijde voor een directe link.

 


 

© 2023 ZAANSE POPHISTORIE
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.