Home arrow Bands/artiesten - ARCHIEF arrow 2000 -2022 arrow Radiofood (rock)
 
 
Main Menu
Home
Nieuws
Bands/artiesten - ACTIEF
Bands/artiesten - ARCHIEF
ZALEN t/m 12 maart 2020
Zalen/ podia - archief
Geluid/ studio's
Contact
User Menu
website aanpassen
Radiofood (rock) PDF Print E-mail
"De ruigere en volwassenere versie van bands als Make Believe en Destine." - 3FM

"Heerlijke harde rock afgewisseld met subtiel verborgen vleugjes jazz / blues en diepgaande teksten. Het is het best te omschrijven als een zwaardere versie van the Foo Fighters. Dit verdient echt airplay." - KinkFM

Radiofood: food, love and energy for the mind, body and soul. Laat je meevoeren op de golf die Radiofood creeert. Deze formatie van 5 uit de Zaanstreek laat je de andere kant van rock beleven - elke keer weer. Met optredens in o.a. Nijmegen, Amsterdam, Hoorn, Rotterdam en een plaats op het hoofdpodium van het Zaanse Feestival hebben ze al vele rockliefhebbers voor zich gewonnen met de energieke shows, rauwe emotie, ruige songs en diepgaande teksten waar ze om bekend staan.

Na een herformatie eind 2010 zijn ze met een schone lei gestart en weer volledig in staat om elke show 200% te geven.Dit heeft al geleid tot een samenwerking met een music-agency in Los Angeles en een hoop mooie plannen voor de nabije toekomst. Zo wil de band in 2011 zoveel mogelijk touren, een debuut-album opnemen en vooral blijven doen wat ze willen zonder compromisen te sluiten.

Website RADIOFOOD

Hyves RADIOFOOD

Radiofood' My Space' RADIOFOOD

Facebook RADIOFOOD

Radiofood Twitter

Radiofood YOU TUBE

 


 

© 2024 ZAANSE POPHISTORIE
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.