Home arrow Bands/artiesten - ARCHIEF arrow 2000 -2019 arrow überkick (rock)
 
 
Main Menu
Home
Nieuws
Bands/artiesten - ACTIEF
Bands/artiesten - ARCHIEF
ZALEN t/m 12 maart 2020
Zalen/ podia - archief
Geluid/ studio's
Contact
User Menu
website aanpassen
überkick (rock) PDF Print E-mail
Zaans rocktrio.

website überkick

What you see is what you get. ÜberKick is poppy, punky, alternatief, rocky, maar vooral zichzelf. Ze zetten graag iedere zaal op zijn kop. Te gekke optredens als in De Melterij in Wormerveer en Winston Kingdom in Amsterdam zette deze no-nonsense band op de kaart.

Het publiek is inmiddels bekend met wat de vierkoppige groep in petto heeft: een goed potje herrie. De kracht van de muziek? Het zijn stuk voor stuk pakkende nummers met sterke melodieën.

ÜberKicK bestaat uit zangeres/gitariste Suus, drummer/zangeres Marsha, gitarist Jeroen en de nieuwste aanwinst: bassist/ zanger Tim. Het kwartet kent elkaar door en door en dat hoor je terug in de eigenzinnige sound van de band.

Het rock&roll-leven van de vier bandleden dient als inspiratiebron voor de lyrics. De songs zijn een beetje autobiografisch, aangevuld met onzin. Gooi hierbij een vleugje sarcasme en een tikkeltje liefdesverdriet en een nieuw is nummer geboren. Geen covers, alleen eigen werk.

Met elke gig zetten de rockers een stapje dichterbij hun doel: groot worden. Het maken, dat willen ze, ja. Hits en spelen op festivals als Lowlands en Pinkpop. Ondertussen genieten ze van ieder optreden, al hun enthousiaste fans, het maken van muziek en het uitoefenen van hun grootste passie: herrie schoppen!

Ken mij het bommen!

Suzanne Serton - zang / gitaar
Jeroen Schipper - sologitaar
Marsha van Dijk - drums / zang
Tim Hooijschuur - basgitaar / zang

 


 

© 2023 ZAANSE POPHISTORIE
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.