Home arrow Bands/artiesten - ARCHIEF arrow 2000 -2022 arrow Between Skins (indie pop)
 
 
Main Menu
Home
Nieuws
Bands/artiesten - ACTIEF
Bands/artiesten - ARCHIEF
ZALEN t/m 12 maart 2020
Zalen/ podia - archief
Geluid/ studio's
Contact
User Menu
website aanpassen
Between Skins (indie pop) PDF Print E-mail
Talentvolle veelbelovende band uit Zaanstreek. Momenteel bezig met inwerken nieuwe basgitarist en nieuw materiaal. Update door BS op 3 september 2013 via Facebook:

,,Hey allemaal, zoals een aantal van jullie waarschijnlijk al gehoord hebben, is er vanwege de recente gebeurtenissen besloten om niet in deze formatie verder te gaan. Daarmee komt ook een einde aan de naam Between Skins.

Omdat we 8 maanden werk niet helemaal verloren willen laten gaan, zetten we onze 3 demo's online op onze soundcloud pagina. Opgenomen bij Peggy51 en afgemixt door Jan Jaap Doeven. Alle demo's kunnen gratis worden gedownload.

Bedankt voor jullie support en wie weet wat de toekomst qua muzikale projecten brengt!

Between Skins

Studiotracks 2013 @ Soundcloud van Between Skins

You Tube - Between Skins

Chantal Stam (zang), Wessel van Wijnen (gitaar), Paul Hobbelink (basgitaar), Wouter Ouwehand (drums).

Rock met jazzy invloeden.

De vierkoppige Between Skins is een jonge band, begonnen in februari 2010, die voornamelijk eigen nummers speelt. Gitarist Wessel van Wijnen: ,,Paul en ik hadden al een tijdje het idee om een band te vormen. Bij een optreden van de Popschool presentatie zag ik een bandje spelen met zangeres Chantal. Na dit optreden zei ik tegen Paul: ‘We moeten haar voor onze band hebben.’ We hadden al snel drummer Wouter gevonden en vroegen Chantal of ze een band wilde beginnen. Na de eerste keer oefenen hadden we gelijk een nummer geschreven: 5 Dollar 50.’’

,,Het unieke wat Between Skins heeft, is de stevige rock waar je toch jazzinvloeden bij hoort. Deze muziekstijl is ontstaan doordat eerst het idee er was om jazzy muziek te maken in de trant van Room Eleven. Naarmate er vaker werd geoefend kwamen toch ook de rockinvloeden steeds meer naar boven en zo is het groepsgeluid van Between Skins ontstaan. De ambitie is er om in grotere zalen te spelen in heel Nederland en misschien zelfs erbuiten! Nummers zijn te beluisteren op het youtube kanaal: www.youtube.com/BetweenSkins

 


 

© 2024 ZAANSE POPHISTORIE
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.