Home arrow Bands/artiesten - ARCHIEF arrow 2000 -2022 arrow All Senses Drowned (rock, metal)
 
 
Main Menu
Home
Nieuws
Bands/artiesten - ACTIEF
Bands/artiesten - ARCHIEF
ZALEN t/m 12 maart 2020
Zalen/ podia - archief
Geluid/ studio's
Contact
User Menu
website aanpassen
All Senses Drowned (rock, metal) PDF Print E-mail
Zaanse rockformatie, eerder (2008-2010) ook bekend onder bandnaam 'Biergeklier'

website ALL SENSES DROWNED

Artikel uit NHD mei 2013.

Eerder nieuws (2012)

All Senses Drowned is een Rockband die is geformeerd uit 5 man uit de Zaanstreek. Het betreft hier de leden: Mark Baas (drum), Paul Hobbelink (bas), Ray van der Weide (Gitaar, 2nd vocal), Chris van Westrop (zang) en Frank Zoomer (Gitaar, 2nd vocal) (Klik hierboven op een bandlid om meer over hem te weten te komen). Opgericht in 2008 en na jaren van kleine aanpassingen en volgroeiing staat ASD als een huis.

Nummers

De band gebruikt vele invloeden van verschillende genres muziek. Hier kan gedacht worden aan: Rock, Metal, Funk, Punk en Blues, maar ook aan, Hiphop en Reggae dit alles met een sausje van Eighties/Nineties Rock. Deze combinatie zorgt voor hele verschillende nummers alleen is ieder nummer gelijk te herkennen als een echt ASD nummer.

Optredens

Een optreden van ASD bestaat niet alleen uit het luisteren naar een combinatie van verschillende genres, maar is een belevenis.De band leeft zich voordurend uit op het podium, en is altijd uit op een feest met het publiek. ASD streeft naar een combinatie van muziek en entertaining, die zorgt voor een uitbundige gezelligheid.

Ep: The 6th

Sinds half februari 2012 is de eerste EP van ASD een feit. Genaamd The 6th laat ASD goed horen hoe ze gegroeid zijn van een beginnend hobby bandje tot een Band die je gerust met een hoofdletter B mag typen. Op de ep laten ze goed horen welke kanten ze allemaal op kunnen met hun muziek. Deze eerste CD is volledig in eigen beheer opgenomen geproduceerd en gedrukt!

All Senses Drowned. See it, Feel it, Hear it, Taste it, Smell it. İRvdWdesign || 18-04-2011 || Zaandam || All Senses Drowned ||

 


 

© 2023 ZAANSE POPHISTORIE
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.