Home arrow Bands/artiesten - ARCHIEF arrow 1970 -1979 arrow Threshold
 
 
Main Menu
Home
Nieuws
Bands/artiesten - ACTIEF
Bands/artiesten - ARCHIEF
ZALEN 2019 - NU actief
Zalen/ podia - archief
Geluid/ studio's
Contact
User Menu
website aanpassen
Threshold PDF Print E-mail
Basgitarist Cees Wingelaar: ,,Met Patrick (Sedoc) Edu (Sanches) vormden wij in het begin Threshold (Fear). De naam was ontleend aan een Album van de Moody Blues. Later kwam Rob Swart, momenteel journalist bij het NHD, er bij. Een blauwe maandag heeft J.P (Jeppe) Woudt de gelederen versterkt als pianist. Hij beschikte een heuse Fender Rhodes piano. De grote doorbraak moest komen tijdens Kuskoz (Kultureel Scholieren Kontakt Zaanstreek) in de Speeldoos. Echter materiaalpech liet deze droom als een zeepbel uitelkaar spatten...

Sander van der Voort (speelde met broers Bart en Willem in de band Nessus) heeft mij een keer als bassist vervangen toen ik mijn vingers aan een offsetplaat had opengehaald. Patrick heb ik nadien nog wel eens gesproken en naar hem geluisterd als hij in den lande was. Momenteel geeft hij o.a. les op het conservatorium in Parijs en reist de wereld rond om optredens te doen. E.e.a. staat op YouTube. Kortom, Patrick doet het goed.

Bart van der Voort (drummer in de bands Nessus en Abyss): ,,Threshold was de band van Patrick Sedoc en Edu Sanches. Patrick speelt nog steeds en niet met de minste op deze aarde. Wat ik weet is dat hij onder andere met Herbie Hancock heeft gewerkt. Nog wel een leuk detail is dat Willem van der Voort uit de band Nessus eind jaren zeventig Patrick les heeft gegeven en later was dit andersom. Patrick kreeg in die tijd les van Wim Overgaauw. Ouderen van ons herinneren zich nog wel de gitaartune van het TV-programma 'Wie van de drie". Deze werd door Overgaauw. Wat Edu is gaan doen weet ik niet.

 


 

© 2020 ZAANSE POPHISTORIE
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.