Home arrow Bands/artiesten - ARCHIEF arrow 2000 -2019 arrow Chaos (folk, wereldmuziek)
 
 
Main Menu
Home
Nieuws
Bands/artiesten - ACTIEF
Bands/artiesten - ARCHIEF
ZALEN t/m 12 maart 2020
Zalen/ podia - archief
Geluid/ studio's
Contact
User Menu
website aanpassen
Chaos (folk, wereldmuziek) PDF Print E-mail

website Chaos

De akoestisch- versterkte band "Chaos" bestaat uit 6 man en speelt al sinds 1992 binnen- en buiten de Zaanstreek. De leden van Chaos hebben zich bijeengevoegd uit verschillende bekende Zaanse bands zoals b.v. The Arch en Pampus.

Het repertoire is zeer divers ; Nederlands- en Engelstalig, pop, rock, country, blues, balades en ierse gezelligheid.

Chaos beschikt over een klein aantal aandeel eigen werk, met geschreven liederen van ex-bandlid Linda Bor en Marc de Haan.

Sinds oktober 2010 is Chaos heel blij met Jolanda Hoogendoorn, onze nieuwe percussioniste in de band. Zij vervangt Louis Breeuwer, die na 6 jaar met veel plezier bij Chaos te hebben gespeeld, heeft gekozen zich meer te gaan toeleggen op fotografie en schilderen.

De combinatie van viool, accordeon, djembe, snaredrum, bas, gitaar, en zang geeft de band een warme eigen sound en wordt vanuit de ziel ten gehore gebracht. Het repertoire bestaat uit covers en eigen composities, die vooral met veel plezier en enthousiasme worden gebracht.

Chaos wordt veelal gevraagd voor verscheidene festiviteiten waaronder bv. café gelegenheden ,bedrijfsfeesten, festivals, culturele evenementen en allerlei andere soorten privé feesten. De band Chaos kan het volume en hun brede repertoire voor elke gelegenheid aanpassen en zorgt voor een goede sfeer.

Bovendien heeft de band zelf ook eigen aanhang en Chaosliefhebbers. Chaos brengt iedereen uit ons grote e-mailbestand op de hoogte van elk komend optreden. Dit zorgt weer voor extra gezelligheid.

Met hun grote mix aan muzikale stromingen, waaronder pop, rock, country, ballades, zeemansliederen en Ierse muziek weten zij keer op keer het publiek te verrassen. Gewoon 'stevige luistermuziek' kan het ook worden genoemd. Er wordt zowel Nederlands- als Engelstalig gezongen.

Een gezellige sfeervolle avond is gewaarborgd! Een jaar geleden heeft Chaos een demo opgenomen, maar die vinden zij eigenlijk alweer wat verouderd en hebben het weekend van 26 en 27 maart 2011 een nieuwe cd opgenomen bij Klaas Versteeg.

De bezetting is:

Annet Versteeg - Zang, gitaar, percussie

Marc de Haan. - Gitaar en zang

Hetty Haanstra- Accordeon

Richard Bouwmeester - Basgitaar en zang

Mery Hilhorst- Viool en zang

John Benrath - Drum en zang

David Minderhoud - Bas, contrabas en ukele

 


 

© 2023 ZAANSE POPHISTORIE
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.