Home arrow Bands/artiesten - ACTIEF arrow Back to Life (covers pop, soul)
 
 
Main Menu
Home
Nieuws
Bands/artiesten - ACTIEF
Bands/artiesten - ARCHIEF
ZALEN t/m 12 maart 2020
Zalen/ podia - archief
Geluid/ studio's
Contact
User Menu
website aanpassen
Back to Life (covers pop, soul) PDF Print E-mail

website Back to Life

BACK TO LIFE is een Zaanse 'classic pop,rock, blues, rock&roll and soul-formatie die in 2001 is opgericht door 2 oude rotten in het vak, ex-leden van "Berry Bush Set" en "The Surfers". Sinds die tijd zijn zij iedere laatste vrijdag van de maand te vinden op "de Dam" te zaandam. Tot 2005 waren zij de huisband van "het Paleis op de dam". Maar nu is de band maandelijks te zien en te beluisteren in "Bar LAS VEGAS", een van de gezelligste cafe's in Zaandam.

Vanaf 2001 met drummer en medeoprichter Nico Fontijn (ex Marileens, Surfers); vanaf 2004 met Gerrit Talsma (ex Fat Eddy, T.B.): met zanger Koos van Roon (o.a. ex-Bachelor Boys, Equipe Z., Berry Bush Set). Verder gitaristen Ron Bax (o.a. ook TBE en TB) en Emiel Lemoine (ex-Baton Rouge, Deep Water, Hydrophobia). Lemoine werd in 2010 opgevolgd door Brenda Lindoorn. Gerrit Talsma in 2011 door Rob Held. Rob Held werd weer opgevolgd door drumster Shauni Bax.

Huidige bezetting (2018, zie foto onder) is als volgt: Koos van Roon (zang), Ron Bax (leadgitaar), Brenda Lindoorn (gitaar, zang), Jeffrey van der Linden (basgitaar, zang) en Rob Held (drums, zang)

Bezetting 2012 met drummer Rob Held.

 


 

© 2023 ZAANSE POPHISTORIE
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.