Home arrow Bands/artiesten - ARCHIEF arrow 2000 -2022 arrow S.L.E.T.
 
 
Main Menu
Home
Nieuws
Bands/artiesten - ACTIEF
Bands/artiesten - ARCHIEF
ZALEN t/m 12 maart 2020
Zalen/ podia - archief
Geluid/ studio's
Contact
User Menu
website aanpassen
S.L.E.T. PDF Print E-mail

Website S.L.E.T.

Rory Theunisz (gitaar), Menno Vlietman (zang), Remy Hoff (basgitaar), Emanuel Gomes das Neves, (drums)

Na enkele jamsessies in een Zaanse kelder besloten vier jonge muzikanten ‘ het groter aan te gaan pakken’. Op dat moment werd de nieuwe rockband S.L.E.T. ‘geboren’. Basgitarist Remy Hoffs: ,,S.L.E.T. (Standard Life Ends Today) bestaat al een half jaar. Wij zijn bij elkaar gekomen omdat we met de band een passie delen voor muziek, samenspel en optreden.

Onze muziek beslaat een breed gebied, wij spelen voor jong en oud. Wij spelen voornamelijk rock, omdat we daar simpel weg gewoon goed in zijn.’’

Zoals vele beginnende bands begon S.L.E.T. met covers. De groep brengt nummers van The Offspring, Green Day, Steve Miller, Johnny Cash, Pennywise, 3 Doors Down, Foo Fighters en Chuck Berry waar een eigen ‘twist’ aan wordt gegeven. En een eigen nummer getiteld ‘No Reason. In de toekomst wil men meer eigen nummers gaan schrijven.

Hoffs: ,, Wij hebben een eigen sound. Wat onze band nog unieker maakt zijn de verrassingen waarop we het publiek tijdens willekeurige optredens trakteren. Wij willen in de toekomst optreden op grote podia en Paradiso uitverkopen. Maar ook wij realiseren dat dat soort toekomstdromen voor de latere toekomst zijn. In de nabije toekomst willen wij vooral veel samenspelen en vooral veel lol hebben.

 


 

© 2024 ZAANSE POPHISTORIE
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.