Home arrow Zalen/ podia - archief arrow Dreamz, Club - Zaandam
 
 
Main Menu
Home
Nieuws
Bands/artiesten - ACTIEF
Bands/artiesten - ARCHIEF
ZALEN t/m 12 maart 2020
Zalen/ podia - archief
Geluid/ studio's
Contact
User Menu
website aanpassen
Dreamz, Club - Zaandam PDF Print E-mail
Zaans café op de plek waar eerder blues- en rockcafé Crossroads gevestigd was.

Op de zondag regelmatig jam-sessies! Kijk op de website

Voor wie?

Jamsession Sundays is toegankelijk voor iedereen: muzikanten die muziek willen jammen en mensen die het gewoon leuk vinden om live muziek te kijken en luisteren. Voor beginnende bands is het een uitgelezen kans om podiumervaring op te doen.

Met wie?

Naast de vele bekende muzikanten uit de Zaanstreek, komen er weer een aantal muzikanten uit Utrecht en omgeving. Het motto van de Jamsession Sundays is om die reden dan ook heel toepasselijk: ?meet old friends and make new ones?

Meedoen?

Wil jij meedoen en verzekerd van zijn van een plaats? Schrijf je dan nu in via: This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it Vooral als je met jouw band wil komen spelen is het handig om je van te voren even aan te melden. Je kunt natuurlijk ook gewoon gezellig aan komen waaien met je instrument en je vrienden.

Backline en sessieleider

Een zeer goede backline, geleverd door Cat Studio's, is aanwezig. Je hoeft dus alleen je instrument of drumstokjes mee te nemen om mee te kunnen doen. Sessieleider Suus zorgt ervoor dat iedereen die op tijd binnenkomt aan bod komt..

Info
Kijk voor meer informatie op: www.clubdreamz.nl of bel: 06-39562162

 


 

© 2023 ZAANSE POPHISTORIE
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.