Home arrow Nieuws arrow Laatste Nieuws arrow Poppodium De Kade wordt wegbezuinigd! Dat kan niet waar zijn.
 
 
Main Menu
Home
Nieuws
Bands/artiesten - ACTIEF
Bands/artiesten - ARCHIEF
ZALEN 2019 - NU actief
Zalen/ podia - archief
Geluid/ studio's
Contact
User Menu
website aanpassen
Poppodium De Kade wordt wegbezuinigd! Dat kan niet waar zijn. PDF Print E-mail
De Gemeente Zaanstad gaat de komende jaren fors bezuinigen. Niet via een versobering op het geldverslindende INVERDAN stadsvernieuwing project. ,,Inverdan wordt zorgvuldig uit de wind gehouden.''

Niet op de poenige chique inrichting van het nieuwe paleis voor de dorpsraad (kosten: ruim 12 miljoen). Ook niet op de inhuur van gemeenteambtenaren, personeel en 'diensten' van externe adviesbureau's en uitzendbureau's (kosten: 20 miljoen).

En ook niet op het goedkoper en doelmatig investeren en het inkopen van materialen voor 'het algemeen belang' (kosten aan rente: 35 miljoen). Dat alles wil maar niet lukken!

De Gemeente Zaanstad gaat als vanouds weer sprokkelen bij de burgers. Minder geld voor allerlei waardevolle voorzieningen voor haar inwoners. De botte bijl gaat onder andere in de cultuursubsidies.

De noodzakelijke gemeentelijke ondersteuning (3,5 ton) van Pop- en dancepodium De Kade zal in zijn geheel worden geschrapt vanaf 2012. Dat Zal het definitieve einde van De Kade betekenen. Na 1 januari 2012 houdt het op! DAT MAG TOCH NIET GEBEUREN!!

Cartoon rechts: ,,11 november is de dag.''

 


 

© 2020 ZAANSE POPHISTORIE
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.