Home arrow Bands/artiesten - ARCHIEF arrow 1990 -1999 arrow Elektra
 
 
Main Menu
Home
Nieuws
Bands/artiesten - ACTIEF
Bands/artiesten - ARCHIEF
ZALEN t/m 12 maart 2020
Zalen/ podia - archief
Geluid/ studio's
Contact
User Menu
website aanpassen
Elektra PDF Print E-mail
Zaanse band met zangeres Ingrid van Overbeek die onder meer optrad tijdens de Zaanse Popmarathon 1992.

foto v.l.n.r.:

Jan Keuter – drums ( ook van o.a. Deep Purple coverband “Made in Japan”, rock coverband “Brightside Suicide” en Bluesband “Stinger”)

Dirk Jongens – Bas

Ingrid van Overbeek – zang

Erik Bosschieter – gitaar (ook van o.a. Deep Purple coverband “Made in Japan”, rock coverband “Brightside Suicide”)

Dirk Jonges: ,,Links op de foto drummer Jan ( The Hurricane) Keuter, speelde in diverse bandjes en ook in Musica Dark en Zero Hour. Op dit moment speeld Jan in een ruige Blues Band genaamd JPK band uit het zuiden van het land. De JPK band speelt regelmatig in de Benelux met uitschieters naar Frankrijk en Italie.

Tweede van Links is mijn persoontje bassist Dirk Jongens, ook lid van Musica Dark en Zero Hour.Met Zero Hour ook diverse malen in Londen gespeeld en was een van de hoogte punten uit mijn band tijd. Op dit moment ben ik niet meer aktief in een band en speel alleen nog in huiselijke kring en verkoop bouwmaterialen bij BouwCenter Filippo in Beverwijk.

Zangeres Ingrid van Overbeek ( een van de betere zangeresen uit de Zaansteek) is nog steeds actief in de muziek en zingt in een coverband door de Zaanstreek en omstreken.

Geheel links staat gitaarist Erik Bosschieter (gitaar held uit de Zaandam). Geen idee of hij op dit moment in een band speelt maar is zeker te vinden op zijn gitaar ergens in Zaandam. Elektra was een band die goeie rock speelde en waar de lol op de voorgrond stond zeker als we samen met CC Rider speelden.Echt lang heeft de band niet bestaan. In 2000 hebben we voor het laatst gespeeld in De Batavia.

 


 

© 2024 ZAANSE POPHISTORIE
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.