Home arrow Bands/artiesten - ACTIEF arrow Cosy
 
 
Main Menu
Home
Nieuws
Bands/artiesten - ACTIEF
Bands/artiesten - ARCHIEF
ZALEN t/m 12 maart 2020
Zalen/ podia - archief
Geluid/ studio's
Contact
User Menu
website aanpassen
Cosy PDF Print E-mail
Zaanse coverband (Zaterdag 24 januari tijdens een rock en roll avond - Back to the 60-ties in het Wapen van Assendelft - vondt het laatste optreden plaats. Cosy: een band die 25 jaar geleden is ontstaan uit leden van voetbalvereniging Saenden te Wormerveer. De eerste naam van de band was "Miskloin". Later is deze naam gewijzigd in "Cosy")

(Bericht Zaankanter):
WORMERVEER - Piet van der Laan, Aad Sierhuis en Henk van den Beld waren ooit op initiatief van Fred Kniestedt de huisband van voetbalvereniging Saenden. Nu -ruim dertig jaar later - zorgt Henk van den Beld als enig overgebleven speler uit de eerste jaren voor een prachtige Cosy-finish met een origineel 'Back to the Sixties' feest. Zaterdag 24 januari is het Wapen van Assendelft waarschijnlijk te klein.

Henk van den Beld, inmiddels 55 jaar, heeft als duo samen met zijn muziekmaatje Wil Yang jarenlang in het circuit getoerd. 'Echt een geweldige tijd is dat geweest Aan alle goede dingen komt echter een eind en zo ook aan het Cosy avontuur.' Met stille trom vertrekken past niet bij de goedlachse Wormerveerder. Na eerder ervaring te hebben opgedaan met een 'Back to the Sixties' happening in de Koger Lindenboomzaal heeft hij besloten een dergelijk festijn nog eenmaal te herhalen, maar dan in het ruimere Wapen. 'En het loopt storm kan ik je verklappen. Zij die de vorige keer te laat waren, reageerden nu als eersten. Ze willen het voor geen goud missen.' Henk van den Beld heeft het er momenteel razend druk mee. 'De telefoon staat niet stil. Iedereen die nog graag naar het concert wil komen moet opschieten, want op is straks echt op' waarschuwt Van den Beld.

Kaartverkoop

Zaterdag 24 januari zal het Wapen ongetwijfeld uit de voegen barsten. Het laatste optreden van de Cosy Band zal ondersteunt worden door The Melody Strings, A Handfull, Cosy and Friends, The Rocking Robins, Eddy and Woody en The Crazy Rockers. De voorverkoop van dit unieke rockevenement is inmiddels van start gegaan . In de voorverkoop kosten kaarten € 10,-. Deze zijn verkrijgbaar bij Henk van den Beld (06-54293010) en bij het Wapen van Assendelft. Aan de zaal kosten de kaarten zaterdag 24 januari € 12,50.

 


 

© 2024 ZAANSE POPHISTORIE
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.