Home arrow Bands/artiesten - ARCHIEF arrow 2000 -2022 arrow Musher
 
 
Main Menu
Home
Nieuws
Bands/artiesten - ACTIEF
Bands/artiesten - ARCHIEF
ZALEN t/m 12 maart 2020
Zalen/ podia - archief
Geluid/ studio's
Contact
User Menu
website aanpassen
Musher PDF Print E-mail
Band rondom de Zaanse zanger, gitarist en componist René Kohler.

website 'my space' MUSHER

website MUSHER


De band Musher is een initiatief van de Zaanse singer/ songwriter Rene Köhler. Hij schrijft al jarenlang prachtige blues, folk en countryliedjes met een ruw randje. Als soloartiest bracht hij de cd Live at Koogerpark (2005) uit. Al in 1998 verzamelde hij een studioband om zich heen om een tas liederen in verschillende sferen vast te leggen op de cd ‘Forever Neverland’.

Met Musher heeft Rene Köhler een begeleidingsband met ‘soul’. De vaste muzikanten zijn deels Zaans en deels Laps als gevolg van zijn job als reisleider in Lapland. Musher’s debuutalbum ‘The Ukonhattu Sessions’ , met acht songs, werd in de zomer van 2009 opgenomen in Rene’s b lokhut in Lapland met muzikanten uit beide landen. De cd werd gepresenteerd live in De Klompenmakerij op de Zaanse Schans met medewerking van sologitarist Nico Arzbach (De Dijk) en zanger Marcel Kapteijn (Ten Sharp).

In het najaar van 2012 verschijnt een nieuw album en zal Musher in oktober-november-december volop te bewonderen zijn op de Zaanse en regionale podia!

Bezetting: René Köhler (zang, gitaar), Sander Schuurman (basgitaar, zang), Antti Rikkilä (drums, percussie, zang), Tom Marcelis (drums), Lasse Harma (gitaar, basgitaar, zang) & Visku Väisänen (gitaar, zang).

 


 

© 2024 ZAANSE POPHISTORIE
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.